Helmi Khusaini Photography

By: Helmi Khusaini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Feb-2009 12:49 Email | Share | | Bookmark
BYE BYE!!

DENGAN SECARA RASMINYA FOTOPAGES INI DITUTUP. SAYA DAH ADA RUMAH BARU. KLIK SINI


Monday, 20-Oct-2008 15:58 Email | Share | | Bookmark
Wani's Engagement










5 Syawal bersamaan hari ke-5 kita beraya. Sama jugalah tarikh adik aku bertunang ngan pilihan hati dia, Khairul. Diaorang study sama2 kat Jepun. Adik aku ni still study tapi Khairul baru dapat keje kat Tokyo. Raya tahun ni, adik aku dapat la beraya kat Malaysia. Tunang dia ni owang Pontian, kat Benut. Aku pun tak penah sampai. InsyaAllah tahun depan. Kiranya mak aku akan ada lagi sorang menantu dari Johor. hehe..memang aku nk pecah tradisi sket....asyik utara jek.

Majlis berlangsung pukul 11 pagi.Selalunya kalu orang kata janji melayu, mesti akan ada lewat setengah jam atau sejam. Tapi aku respect ngan rombongan ni, pukul 11 dah datang. Nasib baik semua dah siap dan berjalan lancar sampai habis majlis. Penat gak..kesian kat wife aku, tengah sarat mengandung first baby aku pun kene buat keje. Thanks sayang.

So ini la sourviner dari aku kali ni..korang Zassssss aje lar.




Sunday, 12-Oct-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
PPJ Raya Portraiture 2008



Alhamdulillah syukur, dalam bulan2 pose ni..dapat gak aku satu job. Kali ni aku dapat job shoot portraiture bagi Perbadanan Putrajaya sempena Hari Raya. Bukannya satu Perbadanan, tapi Bahagian dalam organisasi ni..

Senang nak kerja ngan diaorang ni smua, dari boss smpi la yg pekerja..Takyah suruh posing dah tau apa nak buat. Tima kasih kat Aida, sebab bagi peluang dan kepercayaan kat aku untuk shoot gambar diaorang ni smua.

Terima lah dari aku yang tak seberapa ni.

:: Tq kat Zayd sbb jadi 2nd photog aku.


Sunday, 12-Oct-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008






Sunday, 31-Aug-2008 15:35 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa

Salam.
Sempena bulan Ramadhan ni, aku nak ucapkan..SELAMAT BERPUASA.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net